A világ több, mint 70 országában termesztenek kávét, néhány ezek közül pedig igencsak eltér a szokványostól. A termelési, előállítási és feldolgozási folyamat nagyban meghatározza a... Continue reading
Mikor volt utoljára, amikor úgy ittad a reggeli kávéd, hogy kihoztad belőle a maximumot? Amikor igazán kiérezted az aromáját, a savasságát, testességét és az ízjegyeit?... Continue reading
Tudtad, hogy a számodra életerőt adó folyadék hátramaradott része a növényeidet is energiával töltheti el? Tudtad, hogy a kávézaccnak a háztartásban is számtalan felhasználási módja... Continue reading
Az alternatív tejek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kávéfogyasztók körében. Mára már nem csak a laktózérzékenyek választanak növényi tejet kávéjukhoz, hanem sok tudatos étrenddel rendelkező... Continue reading
A vegán ételek és italok nem kell, hogy a lemondásokról szóljanak. Éppen ellenkezőleg: lehetőséget adnak arra, hogy új és izgalmas ízeket ismerjünk meg. Akár egészségesebbé... Continue reading